Přidej se k našemu Obsahovému týmu🖤📲

tl;dr? Tak ve zkratce: Kancly na Malé Straně, full-time (4–5 dnů v týdnu), sociální sítě, reporting, přehled, trendy, káva (jakože top strop lokál roast a několik možností její přípravy), firemní playlist, agilní marketing a boží kolektiv.

Digital Ant
Digital Ant talks

--

Čteš dál? Super. Takže k věci. ❤ Jmenuju se Jindřich, vedu u nás Obsahový tým a už párkrát se mi vyplatilo napsat inzerát osobnějším způsobem. Tak to zkusím i tentokrát. Spolupracovat totiž budem hlavně spolu:

  • Jak už jsem zmínil na začátku. Hledám někoho na fulltime (4–5 dnů v týdnu).
  • Potřebuju, abys uměl/a vymyslet a napsat obsah, co má šťávu, hlavu a patu. Ze 70 % se při své práci budeš starat o social media účty našich klientů. A tím „starat“ myslíme vymýšlet jim strategii a dbát o to, aby se dařilo ji plnit. Takže psát příspěvky, zadávat je grafikům, starat se o chod účtu, pracovat s komunitou a v neposlední řadě sledovat trendy napříč sítěmi.
  • Také za námi chodí klienti s tím, abychom jejich dosavadní činnost na socialu prošli, objektivně zhodnotili a případně vymysleli, jak to dělat líp. Pro tebe s tím souvisí schopnost proklikat se statistikami, pochopit data a umět z nich vyvodit relevantní závěry.
  • V rámci těch zbylých 30 % budeš vymýšlet online kampaně, natextuješ si landing page, článek na blog nebo newsletter.
  • Je pro mě důležité, abys měl/a alespoň 1–2 roky praxe na socialu. Nástup bychom směřovali na začátek června. Plus nabízím takovou tu klasiku :) 5 týdnů dovolené, společné akce a teambuildingy (až to půjde), pravidelný páteční homeoffice (v době popandemické) a kdybys chtěl/a, tak i vlastní počítač, Active Pass kartu na sport nebo lekce angličtiny.
  • V obsahovém týmu doplníš další 2 copywritery (vč. mě), art directorku, grafičku a fotografku.
Text pod obrázkem, že patří mezi nejčtenější? V tom případě: Co se týče zkušeností, je pro mě důležitý hlavně ten copywriting. Rád bych, kdybys za sebou měl/a aspoň 1 rok někde v agentuře, základní znalosti reklamních textů a precizní češtinu.

Na čem s týmem zrovna pracujeme?

Staráme se o SoMe jak českým (Stiebel Eltron, Red Button), tak i zahraničním klientům (zrovna tři rozjíždíme, ale na odkazy je ještě brzo) nebo vymýšlíme a spravujeme kampaně pro startupy (HoppyGo nebo Cashbot), e-commerce hráče (Boardstar.cz a Emco), inovátory (třeba Livesport) i zahraniční firmy (THE FIZZ). Všechny projekty, na kterých děláme, najdeš u nás na webu.

Kdo jsem já?

Jak už zaznělo, jmenuju se Jindřich a vedu u nás obsahový tým. V Digital Ant (první řádek vpravo) dělám 5 let a jako vystudovaný grafik s praxí v copywritingu jsem se postupně stal team leadem. Jsem u nás autorem asi nejčernějšího humoru, nejhlasitějšího smíchu, největšího kávového splávku (pořád na našem webu v sekci My? zascrolluj úplně dolu!) a polovičním autorem firemního playlistu.

A co že je to Digital Ant?

Děláme něco, čemu říkáme agilní marketing. Místo toho, abychom sáhodlouze vymýšleli milionové strategie a čekali, až produkt vstoupí na trh, radši předpokládaný zájem otestujeme online kampaní, a pak teprve projekty rozjíždíme ve větším. Šetříme tak našim klientům čas i peníze.

Zaujalo? Máš otázky? Pošli mi své CV a ideálně i ukázky práce na chytracek@digital-ant.cz. Těším se na tebe!

--

--

Agile online agency helping brands enter new markets and build a better online presence for 10+ yrs.