Mravenčí čtení 1

Digital Ant
Digital Ant talks
Published in
2 min readNov 10, 2016

--

Rozhodli jsme se každý týden publikovat články, které nás zaujaly. Vybírají a komentují je 4 členové našeho týmu: specialista na výkonnostní reklamu, marketing, design a sociální sítě.

Rozhodli jsme se každý týden publikovat články, které nás zaujaly.

Máme jediné pravidlo – články se musí aspoň trochu týkat našeho oboru. Tak mrkněte na náš první mravenčí výběr! :)

Bezdrátová sluchátka z Číny lepší než Apple Airpods?

Lukáš Obdržálek

Čína pořád platí za zemi stojící na kopírování západních výrobků a nápadů. Ale dokáže přijít s něčím vlastním? Ano, dokáže. Tady je jeden příklad toho, že číňané umějí inovovat a to neskutečně rychle. Hezčí alternativa k Airpods vzniká v jihočínském Shenzhenu — městě, kde se vyrábí většina světové eletroniky, a kde vzniká mnoho hardwarových inovací.

Reklamy konečně i v App Store

— Štěpán Heller

Apple se rozhodl prolomit jedno staré tabu a nově zobrazuje reklamy ve výsledcích hledání v AppStore. Když například hledáte v App Storu “taxi”, vyskočí vám na prvním místě reklama na Uber. Pokud tedy potřebujete zpropagovat mobilní aplikaci, máte po specializovaných formátech, kterí nabízí Google nebo Facebook nově i další cestu, jak získat nové uživatele.

Jak být skutečně trendový a moderní designér

Adriána Rybárová

Autor (samozřejmě designér) vypichuje několik nejmodernějších designérských hříchů, kterých se sám během života dopustil. Pozor na prudký sarkasmus! :D

Facebook se opět inspiruje u Snapchatu

Kristína Hermanovská

Vykradol Facebook Snapchat? V Poľsku spustil testovanie Messenger Stories. Čo hovoríte vy na nápad fotiek zobrazených len na 24 hodín? Ja už neviem čo a hlavne kde sledovať….

Editor: Lukáš Obdržálek

--

--

Agile online agency helping brands enter new markets and build a better online presence for 10+ yrs.