Clutch označil Digital Ant za jednu z nejlepších PPC agentur v České republice

A my se tetelíme radostí.

Digital Ant
Digital Ant talks

--

V Digital Ant se dlouhodobě snažíme nacházet efektivní komunikační a marketingová řešení pro ambiciózní projekty. Od našeho vzniku v roce 2012 pro naše klienty nacházíme nové zákazníky, opečováváme ty současné a pomáháme firmám pronikat na nové trhy. Naše cesta začala u výkonnostního marketingu, ale postupně jsme roztáhli ruce do obsahu, socialu, e-mailingu i full-service. Naší momentálním cílem je být předním hráčem v oblasti digitálního marketingu pro společnosti vstupující na středoevropský trh. A tento úspěch nás k němu zas o krůček přibližuje.

Clutch nás totiž ve svém výběru pro rok 2021 řadí na vrchol žebříčku českých agentur v oblasti PPC managementu! A k takovému titulu patří i náležitý badge.

Clutch je americká firma zabývající se průzkumem a kvalitou práce v rámci B2B segmentu. Jejich tým se skládá z nezávislých analytiků, kteří na základě pohovorů s klienty dané firmy vytvoří hodnocení, z něhož vycházejí celkové žebříčky a roční statistiky. O to větší radost nám dělá skutečnost, že jsme se ocitli ve vybrané společnosti, bok po boku s oborovými hvězdami.

Velký dík rozhodně patří důvěře a podpoře našich klientů, bez nichž bychom na ocenění ani zdaleka nedosáhli. Náš spoluzakladatel Lukáš Obdržálek okomentoval úspěch takto:

„Být zvolen za jednu z nejlepších digitálních agentur v Česku, je pro nás obrovským úspěchem. Je to zásluha zejména našeho talentovaného týmu, který do kvality naší práce vždy dává maximum.”

Kdybyste se o nás chtěli přesvědčit osobně, mrkněte na náš profil na Clutch a přečtěte si, co si o nás myslí naši klienti. Momentálně se pyšníme ratingem 4.8, který bychom rádi v budoucnu ještě pošoupli směrem vzhůru. :)

Připravujete nový projekt? Nebo chcete starému vdechnout nový život? Kontaktujte nás a určitě najdeme společnou řeč.

Digital Ant

--

--

Agile online agency helping brands enter new markets and build a better online presence for 10+ yrs.