Cashbot. Za lepší cashflow since 2018

Ahoj, tady Creative Team Lead Jindřich. Rád bych vám zase jednou ukázal, na čem s týmem právě pracujeme…

Digital Ant
Digital Ant talks

--

Cashbot poskytuje podnikatelům peníze na podnikání mnohem rychleji než banky, a to buď formou podnikatelského úvěru, nebo třeba proplácením přijatých či vydaných faktur. Do 30 minut, nebo zdarma. Jak to konkrétně funguje? Mrkněte na www.cashbot.cz nebo na následující video.

Jop, to je taky naše práce ;)

Od začátku spolupráce v roce 2018 jsme už logicky několikrát museli měnit kampaňové koncepty, a právě ten poslední bych vám rád představil.

Nejdřív mi ale dovolte ukázat, jak šel čas…

2018–2019

Krátce po tom, co jsme s Cashbotem začínali, jsme si pro vizuály vytvořili kreslený archetyp podnikatele. Byl šikovný, hodil se nám do všech situací, (jak už jste si všimli, dotáhl to až do youtubových videí) ale asi se shodneme na tom, že tohle kreslené 2Dčko je už trochu passé…

2019–2020

Podnikatelovo úspěšné tažení naším vizuálem ale přerušil lenochod. Lenochod, který to dotáhl až do primetimu v televizi.

Tenhle koncept ani vizuál sice nebyl z naší hlavy, ale v téhle obří celorepublikové kampani jsme měli na starosti celý digitál.

2021

Jenže všechno to už bylo vcelku ohrané. Dali jsme proto dohromady hlavy s naší Art Directorkou Majdou, a ta přišla, jak sama ráda říká, s fresh nápadem. S primárním cílem posunout Cashbotí vizuál k současným minimalistickým trendům.

Tenké linie, geometrické tvary a větší možnost potenciálních zákazníků se ztotožnit s postavou ve vizuálu. A vznikl směr, který předdefinoval celý vizuální směr, který momentálně držíme napříč Cashbotími kanály — sociálními sítě, newslettery, blogem.

Napište mi schválně, v jaké poloze by se vám lenochod líbil nejvíc a proč „truhlář“ ve vizuálu drží to prkno špatně (jak jsme se mimojiné dozvěděli v komentářích na Facebooku).

Jo a jestli sem dočetl někdo, koho by zajímala práce u nás v obsahovém týmu, ať se mi ozve na chytracek@digital-ant.cz ;)

Jindřich, Creative Team Lead @ Digital Ant

--

--

Agile online agency helping brands enter new markets and build a better online presence for 10+ yrs.